Inscripcions

I. Codi de promotor:

Cada església o comunitat local ha de nomenar, d’entre els seus membres, un promotor o promotora.

La tasca del promotor/a és la de difondre el congrés i inscriure als delegats i delegades de la seva església o comunitat local.

Si ets el promotor de la teva comunitat local has de demanar el teu codi d’accés a l’Oficina del Consell i inscriure a tots els delegats de la teva església o comunitat local.

Si vols que els membres de la delegació de la teva església s’inscriguin directament els hi has de facilitar el codi d’accés.

II. Dades Personals de l'assistent al Congrés:
III. Dies d'assistència:

Inscripcions per dia: 15€

Total: 0

Oferta: Programa per a Joves (menors de 30 anys)

Tallers Programa Especial Joves (escollir un dels tallers):

Taula de preus d'Inscripcions:
Concepte Preu abans del 5 de Desembre Preu després del 5 de Desembre
Inscripció a tot el Congrés (3 díes) 40€ 50€
Inscripció per día 15€ 20€

La inscripció al Congrés inclou la participació a les activitats però no inclou els menjars

NOTA

Un cop hagis inscrit a la delegació de la teva església o comunitat local perquè sigui efectiva has d’ingressar l’import total indicat en el següent compte bancari 2100 0923 78 0200172977 i fer arribar el comprovant electrònicament o per fax a: 3cpc@consellevangelic.cat o bé al fax 934 253 144.

En el comprovant has d’afegir el teu nom i cognoms, el nom de la teva església o comunitat local i el teu codi d’accés perquè es pugui identificar el teu ingrés.

D'acord amb la LOPD, li comuniquem que les seves dades personals i adreça de correu electrónic formen part d'un fitxer, del que és responsable el Consell Evangèlic de Catalunya, tenint com a finalitat enviar la informació del III Congrés Protestant de Catalunya i la gestió administrativa corresponent. Si ho desitja, podrá exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a: administracio@consellevangelic.cat indicant el dret que vol exercir.